2008
سپتامبر
6
نام کاربری:
کلمه عبور:
نظر شما
بحث آزاد
تحصن در دانشگاه زنجان
16/06/2008 13:18:18
luv4iran
درود بروبکس ! دلم می خواد یکی یه گزارش درباره ی تحصن دانشجویان دانشگاه زنجان بنویسه....:-)
تحصن در دانشگاه زنجان
09/07/2008 04:15:53
saeed121
ببخشيد من نميتونم گزارش را آنطور كه منطبق بر قوانين گزارش نويس است بنويسم اما دوست آنچه را كه پنداشتم بنويسم : ببيند مثلاً ما مي خواهيم با كسي كشتي بگيريم پس از تمرينهاي متفاوت ، وقتي كه به مرز آمادگي رسيديم و با قوانيني كه براي يك مسابقه كشتي وضع شده وارد ميدان مي شويم با حريف روبرو مي شويم اما پس از گلاويز كتوجه مي شويم حريف بدون در نظر گرفتن قوانين كشتي سعي دارد مرا از ميان بردارد او مرا گاز ميگرد و هر كاري كه از دستش بر مي آيد انجام مي دهد فوراً به داور ميدان اعتراض مي كنم كه چرا اخطار نمي كنيد تا از اين كار دست بكشد اما داور براي از ميان برداشتن من با او دستش در يه كاسه هست ودر ادامه چطور به او پناه ببرم به حاضرين و تماشاگر ها نگاه مي كنم و مي بينم جز چندتن از نزديكانم كسي به اين وضعيت اعتراض نمي كند تا پايان مسابقه من از دور خارج مي شوم و همه به جز نز ديكانم براي حريفم هورا مي كشند . امروز بخوبي مي بينيم كه حق حقوقمان براحتي نقض مي شود وبه نواميس مان توهين. حتي در معرض تجاوز يا ارتباطي كه ميل به آن وجود ندارد اين حق هر بشر است كه با هركس كه تمايل دارد ارتباط در هر بعدي داشته باشد اما اينجا از اين خبرا نيست تو مجبوري با آنكه تعيين و تأييد مي شود مرتبط باشي تا مبدادست اجانب به سويت دراز شود! حال به كدام مجكمه پناه برم كه بگذاريد آنطور كه فطرتم مي طلبد رفتار كنم اما داور هم از آنهاست تمامي نهادها با آنها هستند حتي نهاد حقوق بشر فرض كن ما بخاطر اين مسئله نهادهاي طرفدار حقوق بشر را تحريك كنيم و دلشان را بخاطر خودمان بسوزانيم و آنها را تحت فشار قرار مي دهيم وآنها تحت فشار آنوقت فلان تبصره از آن بسته پيشنهادي را مي پذيرند وديگر صداري طرفداران حقوق بشر هم در نمي آيد و نگاه كن ببين آنها كه دوستت دارند و به حقيقت عاشق انسانيت هستند همان نزديكترين ها برايت نگرانند و اشك مي ريزند وديگر گذر زمان شايد تغيير دهد آنچه را به مصلحت است .من تحصن را محكوم نمي كنم اصل برنامه اشتباه بود به سرو صدا نگاه نكنيد كه راه افتاده 18 تير را فراموش كرديد خيلي ها آنرا تقطه شروع يك موج مي دانستند اما چه شد؟ برداران و خواهران جوان احساس براي يك تصميم ملعبه دست ديگران نشويم ما مي توانيم هستي مان را زيبا كنيم وقتي كه درست از عقل و احساس استفاده كنيم تلفيقي ازاين دو به همراه شناخت وضعيت پيرامون مان من عاشق بشريت هستم اما قدرت زيادي براي حمايت هم نوعانم ندارم ولي هدفم كسب قدرت براي احقاق حق هم نوعانم مي باشد شما مي توانيد در اين راه مرا ياري كنيد با نوشتن هرآنچه كه به نظرتان در اين نوشته غلط به نظر رسيد.
صفحه نخست
جامعه
سينما
موسيقی
رسانه
کارتون
زنان
دانش
سبک زندگی
ورزش
شناسنامه
تماس با ما